Skip to main content
Εκθεσιακό περίπτερο BP στο Golden Hall

01.

Ξύλινο υπόστρωμα με επένδυση αυτοκόλλητου ψηφιακής εκτύπωσης 4χρωμίας floor graphic και περιμετρική διακοσμητική γωνία με αυτοκόλλητο 4χρωμίας.

02.

Σκαμπώ λευκά με ξύλινα στοιχεία.

03.

Πάγκος ξύλινος βαμμένος λάκκα λευκή ματ. Στο εσωτερικό υπάρχει φωτισμός και στην όψη έχει τοποθετηθεί plexiglass με αυτοκόλλητο backlit.

04.

Μεταλλικό βαρέλι βαμμένο πράσινο.

05.

Ειδική plexiglas κατασκευή με εσωτερικό φωτισμό. Το κάθε χρώμα του ήλιου είναι διαφορετικό χρώμα plexiglass.

06.

Plexiglas με αυτοκόλλητο ψηφιακής εκτύπωσης backlit. Στο εσωτειρκό του ξύλινου πάγκου έχει τοποθετηθεί φωτισμός μετατρέποντας τον πάγκο σε φωτεινό stand.

07.

Λογότυπο απο Plexiglass 10mm εκτυπωμένο απευθείας με τεχνολογία UV.

08.

Τοίχος από μεταλλικό σκελετό και ξύλινη επένδυση.

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ BP
ΣΤΟ GOLDEN HALL

Η εταιρεία bellos ανέλαβε τη μελέτη, το σχεδιασμό και την πλήρη υλοποίηση ενός εντυπωσιακού διαφημιστικού stand της εταιρείας BP εντός του εμπορικού κέντρου Golden Hall. Το απαιτητικό αυτό έργο παραδόθηκε εγκαίρως και η συναρμολόγηση πραγματοποιήθηκε σε μόλις ένα βράδυ!

ΔΟΜΗ

Το διαφημιστικό stand έχει στηθεί σε ειδικό ξύλινο κεκαλυμμένο πάτωμα που έχει διακοσμητικό αλλά και λειτουργικό ρόλο καθώς μέσω του δαπέδου φέρονται οι καλωδιώσεις σε όλα τα σημεία του stand χωρίς να είναι ορατές. Πάνω στο δάπεδο έχει προσαρτηθεί backdrop διπλής όψης ώστε το stand να εντυπωσιάζει από κάθε οπτική γωνία καθώς και δύο σημεία υποδοχής επισκεπτών για το promotion της εταιρείας. Για την ανάρτηση του backdrop έχουν χρησιμοποιηθεί κρυφές μεταλλικές πλάκες και δημιουργείται η αίσθηση ότι το backdrop αναδύεται από το δάπεδο.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η κατασκευή περιλαμβάνει ένα ξύλινο πάτωμα επενδυμένο με αυτοκόλλητο δαπέδου floor graphic που λειτουργεί σαν υποστηρικτικό φόντο για όλες τις δομές που περιλαμβάνονται στο σύνολο της κατασκευής. Στο πίσω μέρος του stand αναδύεται το backdrop που έχει μεταλλικό σκελετό επενδυμένο με ξύλο το οποίο φέρει βυνιλικό αυτοκόλλητο. Στην μπροστινή όψη του backdrop έχουν προσαρτηθεί κατά μήκος κάθετες επιδαπέδιες λωρίδες διογκωμένης πολυστερίνης ισομετρικά τοποθετημένες, ενώ όπισθεν φέρει λωρίδες pvc και μία αυτόφωτη στρογγυλή επιγραφή plexiglass. Έμπροσθεν το backdrop φέρει και δεύτερη φωτεινή επιγραφή με το χαρακτηριστικό λογότυπο της BP, η οποία έχει τοποθετηθεί με κρυφές συνδέσεις και περιλαμβάνει τέσσερις (4) ισοπαχείς επιστρώσεις από plexiglass blocκout περιμετρικά και φωτοδιαπερατό στο κέντρο. Στη δεξιά μεριά του backdrop έχει τοποθετηθεί TV 55΄΄με τέτοιο τρόπο ώστε να δίδεται η εντύπωση ότι αιωρείται! Παρακείμενα έχει τοποθετηθεί ένα μεταλλικό βαρέλι που φέρει το λογότυπο της εταιρείας σε κοπτικό βινύλιο. Τα σημεία υποδοχής των επισκεπτών έχουν κατασκευαστεί σε σχήμα πι (π) από ενιαίο κόντρα πλακέ θαλάσσης χωρίς τομές ή ραφές, το οποίο έχει κουρμπαριστεί με ειδική τεχνική και έχουν βαφτεί σε λευκή λάκα ματ. Οι ειδικές αυτές κατασκευές πλαισιώνουν αυτοφωτιζόμενες φωτοδιαπερατές επιφάνειες από plexiglass με χρήσιμες πληροφορίες για τον επισκέπτη. Το stand είναι χρωματικά εναρμονισμένο με τα χρώματα της εταιρείας BP δημιουργώντας μία άκρως εντυπωσιακή συνολική εικόνα!

ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Η ανάδειξη ενός έργου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα φωτισμού. Έχουν επιλεγεί φωτεινές πηγές led daylight ώστε να τονιστούν σωστά χρωματικά οι ψηφιακές εκτυπώσεις και οι κατασκευές εντός του stand. Όλες οι φωτεινές πηγές λειτουργούν συνδυαστικά και αθροιστικά προσδίδουν στον χώρο την αίσθηση του οικείου περιβάλλοντος.

ΥΛΙΚΑ

Επιστρατεύτηκε πληθώρα υλικών υψηλής ποιότητας όπως ξύλο, διογκωμένη πολυστερίνη, μέταλλο, plexiglass, pvc, βυνιλικά κοπτικά αυτοκόλλητα και εκτύπωσης, τα οποία κατόπιν κατάλληλης επεξεργασίας βάσει σύγχρονων τεχνολογιών κατασκευής και συναρμολόγησης συνδυάστηκαν αρμονικά για ένα άρτιο οπτικό-υλικό-τεχνικό αποτέλεσμα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Για την κατασκευή και την τοποθέτηση, εργάστηκε το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό και επιστρατεύθηκε ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός της εταιρείας Bellos. Χρησιμοποιήθηκαν συνδυαστικά CNC Laser και CNC router για μέγιστη ακρίβεια ώστε να επιτευχθεί άψογο φινίρισμα στην ποιότητα κοπής, και υπερσύγχρονο laser welder για αόρατη συγκόλληση. Οι εκτυπώσεις έγιναν με ψηφιακό εκτυπωτή 4χρωμίας υψηλής ανάλυσης ενώ στα αυτοκόλλητα χρησιμοποιήθηκε χαρακτικό μηχάνημα κοπής υψηλής ακρίβειας για τέλειο αποτέλεσμα. Για τις ξύλινες κατασκευές χρησιμοποιήθηκε όρθια τεμαχιστική για βέλτιστη κοπή ξυλείας καθώς και ειδικά ξυλουργικά μηχανήματα για τις λεπτομέρειες στα φινιρίσματα. Γενικά, στο έργο επιστρατεύθηκαν ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ αιχμής ώστε το σύνολο των κατασκευών να προσδιορίζουν τον χώρο και να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του.