Skip to main content
ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Στην Bellos, οι ειδικές κατασκευές για προωθητικές ενέργειες που παραδίδουμε στους πελάτες μας αποτελούν πρωτότυπα και άκρως απαιτητικά έργα, όπου προβάλλονται τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μιας επιχείρησης. Οι χώροι όπου εφαρμόζονται οι κατασκευές αυτές ποικίλλουν, ανάλογα με την περίσταση.  Συνήθως, αφορούν την επικοινωνία ενός προϊόντος out-of-the-box, όπως συμβαίνει με πρωτότυπα events ή καμπάνιες experiential marketing.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Προβάλετε το Βrand σας με Πρωτότυπες και Δημιουργικές Κατασκευές.

Οι ειδικές διαφημιστικές κατασκευές τραβούν αμέσως την προσοχή του κοινού και αυξάνουν την αλληλεπίδρασή του με το brand, το οποίο είναι ο βασικός πρωταγωνιστής. Με άξονες την καινοτομία, την ποιότητα και την υψηλή αισθητική, δημιουργούμε κατασκευές που προκαλούν ευχάριστη έκπληξη σε όσους τις συναντούν, ενισχύοντας παράλληλα την αναγνωρισιμότητα του brand.

Στην Bellos μας ελκύουν ιδιαίτερα οι κατασκευές υψηλών απαιτήσεων, όπου η τεχνολογία υπηρετεί τη λειτουργικότητα και την αισθητική, για τη δημιουργία εξαιρετικών έργων. Τέτοια έργα μπορεί να είναι πολύπλοκες διαδραστικές κατασκευές, υπερμεγέθεις κατασκευές, καθώς και εντυπωσιακές λύσεις τεχνολογίας που συνδυάζουν φυσικά υλικά με φωτεινά στοιχεία.

Όλα τα έργα μελετώνται αρχικά από τη σχεδιαστική ομάδα της Bellos. Στη συνέχεια παρουσιάζεται το έργο σε 3D εικόνα και λαμβάνεται η τελική έγκριση από τον πελάτη. Ακολουθεί ενδελεχής τεχνική μελέτη, κατά την οποία δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες και τέλος, υλοποιείται η κατασκευή.

ΣΤΑΔΙΟ_1
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ

Αρχικά, σας παρουσιάζουμε τις δημιουργικές ιδέες της ομάδας, για να επιλέξετε αυτές που καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες. Μαζί με τις ιδέες, προτείνουμε υλικά, διαστάσεις και χρώματα. Η παρουσίαση των ιδεών γίνεται με 3D εικόνες και στόχος μας είναι να σας δείξουμε όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένο το τελικό προϊόν.

ΣΤΑΔΙΟ_2
ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις στον κλάδο μας και προσαρμόζουμε τις καινοτόμες τάσεις στα νέα project που αναλαμβάνουμε.

ΣΤΑΔΙΟ_3
ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

Εδώ, οι ιδέες αρχίζουν να αποκτούν υπόσταση. Δημιουργούνται τα πρώτα γραφικά, τα πρώτα σχήματα και οι πρώτες εικονικές πραγματικότητες. Η εταιρική σήμανση μορφοποιείται, ακολουθώντας τη φιλοσοφία και τα guidelines κάθε brand.

ΣΤΑΔΙΟ_4
ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗ

Σε αυτό το στάδιο, οι ιδέες αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Μέσα από λεπτομερή μοντελοποίηση 3D και 2D, η εσωτερική ομάδα της Bellos παράγει και αναπτύσσει τα πρωτότυπα σχέδια, δίνοντας στο έργο ζωή.

ΣΤΑΔΙΟ_5
ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

Τα ειδικά εργαλεία ψηφιακής συναρμολόγησης που διαθέτουμε, μας επιτρέπουν να παρουσιάζουμε στους πελάτες μας το έργο ολοκληρωμένο, πριν ξεκινήσει η παραγωγή. Αυτή η μοναδική 3600 virtual εμπειρία μας βοηθάει να πάρουμε την τελική έγκριση για την παραγωγή.

ΣΤΑΔΙΟ_6
ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ

Χρησιμοποιώντας τα πρωτότυπα των προϊόντων, διασφαλίζουμε ότι όλα όσα έχουμε σχεδιάσει μπορούν να πραγματοποιηθούν στον αληθινό κόσμο. Αξιολογούμε την αντοχή των υλικών, την ασφάλεια της κατασκευής και τον τρόπο που θα αλληλοεπιδρά με το κοινό. Και όλα αυτά, ενώ το έργο βρίσκεται ακόμα στον χώρο μας, έτσι ώστε να γίνονται επί τόπου όσες αλλαγές χρειαστούν, για τη μέγιστη αποτελεσματικότητα του τελικού προϊόντος.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ

Ειδικές κατασκευές που η εξειδικευμένη μας ομάδα έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, με κύριο υλικό το μέταλλο.

 • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ STAND
 • ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
 • ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
 • ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΣΚΑΛΕΣ
 • ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΡΑΦΙΑ
 • ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ
 • ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ BAR
 • ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ
 • ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ
 • ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΟΥΤΙΑ – ΕΡΜΑΡΙΑ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ PLEXIGLASS

Ειδικές κατασκευές που η εξειδικευμένη μας ομάδα έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, με κύριο υλικό το plexiglass.

 • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ STAND
 • ΚΟΥΤΙΑ PLEXIGLASS
 • ΑΝΑΛΟΓΙΑ
 • PLEXIGLASS ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ
 • PLEXIGLASS ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΕΣ
 • ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
 • ΒΡΑΒΕΙΑ – ΠΛΑΚΕΤΕΣ
 • ΒΙΤΡΙΝΕΣ
 • ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ PLEXIGLASS
 • ΦΙΛΙΣΤΡΙΝΙΑ
 • ΡΑΦΙΑ PLEXIGLASS ΓΙΑ ΣΚΑΦΟΣ
 • ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΚΥΒΟΙ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ

Ειδικές κατασκευές που η εξειδικευμένη μας ομάδα έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, με κύριο υλικό το ξύλο.

 • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ STAND
 • ΚΟΥΤΙΑ ΔΩΡΟΥ
 • RECEPTION
 • ΞΥΛΙΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ
 • ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
 • ΣΚΗΝΙΚΑ ΘΕΑΤΡΩΝ
 • ΣΗΜΑΝΣΗ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ PVC

Ειδικές κατασκευές που η εξειδικευμένη μας ομάδα έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, με κύριο υλικό το pvc.

 • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ STAND
 • ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ EVENTS
 • ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ
 • ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
 • ΣΚΗΝΙΚΑ ΘΕΑΤΡΩΝ
 • ΣΗΜΑΝΣΗ

ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπως είναι μια εμπορική έκθεση, η εντυπωσιακή σήμανση του εκθεσιακού περιπτέρου σας είναι επιτακτική ανάγκη. Ειδικά όταν ο χώρος είναι γεμάτος από εκθέτες με αντικείμενο παρόμοιο με το δικό σας, επιβάλλεται να ξεχωρίσετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Απευθυνθείτε στην εξειδικευμένη ομάδα μας για να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε το δικό σας εκθεσιακό περίπτερο που θα προσελκύσει περισσότερους και ποιοτικότερους επισκέπτες.

ΑΠΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΜΑΚΕΤΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Στην Bellos σχεδιάζουμε και αναβαθμίζουμε ένα απλό εκθεσιακό περίπτερο σε έναν καλαίσθητο χώρο επικοινωνίας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, μας επιτρέπει να δημιουργούμε καινοτόμες λύσεις ακολουθώντας κάθε στάδιο της παραγωγής: από τον σχεδιασμό και τη 3D παρουσίαση, μέχρι την ψηφιακή εκτύπωση, την κατασκευή, τον φωτισμό και την τοποθέτηση στο χώρο.

Φροντίζουμε οι κατασκευές μας να είναι πάντα ασφαλείς και υψηλής ποιότητας, γιατί γνωρίζουμε ότι, τη δεδομένη χρονική στιγμή, αποτελούν τον καθρέπτη της επιχείρησής σας. Μια εμπορική έκθεση ή ένα event είναι ο κατάλληλος χώρος για να έρθετε σε επαφή με το κοινό που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Γι’ αυτό και κάθε εικόνα που βγάζετε προς τα έξω οφείλει να εκφράζει την ποιότητα και τη μοναδικότητα του brand σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ξεχωρίστε με Δημιουργική Εταιρική Σήμανση σε Περίπτερα Εκθέσεων και Events.

Έχει αποδειχθεί ότι οι φωτεινές επιγραφές, τα περίτεχνα γραφικά και οι οθόνες γίνονται ολοένα και μεγαλύτερος πόλος έλξης για υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες. Με αυτά στο μυαλό, σας προτείνουμε έξυπνες λύσεις σήμανσης, για τις οποίες δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία. Οι προτάσεις μας είναι οικονομικές, εύκολες στη συναρμολόγηση και την αποσυναρμολόγηση και επαναχρησιμοποιήσιμες για μελλοντικά events.

Φιλοσοφία μας είναι ότι για να ξεχωρίσει ένα εκθεσιακό περίπτερο από τον ανταγωνισμό, δεν χρειάζεται να είναι φλύαρο και κουραστικό στο μάτι, αλλά έξυπνο και καλαίσθητο. Πολλές φορές, αρκεί ένα ορατό λογότυπο ή ένα καλό branding για να κάνει τους επισκέπτες και τους πελάτες σας να σας βρίσκουν. Και ένα οικείο και λειτουργικό περίπτερο θα τους κάνει να θέλουν να μείνουν περισσότερο.

Η υψηλή ποιότητα της Bellos, καθώς και η λεπτομέρεια στη σχεδίαση, την υλοποίηση και την τοποθέτηση, αποτελούν εγγύηση για την αποτελεσματική προώθηση της επιχείρησής σας, ακόμα και στους πιο πολυσύχναστους χώρους.

ADIDAS ULTRA BOOST

Για την προώθηση συγκεκριμένου μοντέλου αθλητικού υποδήματος κατασκευάστηκε ένα ειδικό eye catching project που σχεδιαστικά παραπέμπει στην έκρηξη ενέργειας των runners. Tο διαφημιστικό stand παρουσιάστηκε αρχικώς σε 3D virtual μορφή και αφού εγκρίθηκε, υλοποιήθηκε κατόπιν ενδελεχούς τεχνικής μελέτης. To stand τοποθετήθηκε στον πολυχώρο ADIDAS RUNBASE με τους έντονους χρωματισμούς να προσελκύουν τα βλέμματα! PVC και μέταλλο σε συνδυασμό με φωτεινά στοιχεία δημιούργησαν ένα εκρηκτικό running mood αποτέλεσμα. Εδώ και όλη η ενέργεια του αθλητικού υποδήματος διαχέεται από το stand με την υπογραφή της εταιρείας Bellos.

ADIDAS SOLAR BOOST

Η υπερμεγέθης κυκλική κατασκευή Adidas Solar Boost αποτελεί ένα πρωτοποριακό stand παρουσίασης αθλητικού υποδήματος. Το έργο σχεδιάστηκε και παρουσιάστηκε σε 3D virtual μορφή και αφού εγκρίθηκε, υλοποιήθηκε κατόπιν ενδελεχούς τεχνικής μελέτης. Η κατασκευή τοποθετήθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με το άψογο στρογγυλό σχήμα του σκελετού να αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες καθιστώντας την προώθηση του προϊόντος άκρως επιτυχημένη! Χρησιμοποιήθηκαν συνδυαστικά διάφορα υλικά όπως PVC, plexiglass και φωτεινά στοιχεία συνθέτοντας ένα εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα. Εδώ η άθληση συναντά το ιδανικό υπόδημα και παρουσιάζεται με μοναδικό τρόπο με την υπογραφή της εταιρείας Bellos.

MOLTO SCORE 4

Η ιδιαίτερα πολύπλοκη και ογκώδης διαδραστική κατασκευή molto SCORE 4, σχεδιάστηκε και παρουσιάστηκε σε 3D virtual μορφή και αφού εγκρίθηκε, υλοποιήθηκε κατόπιν ενδελεχούς τεχνικής μελέτης. Βασική προυϋπόθεση στην κατασκευή αυτή ήταν η δυνατότητα εντος 10λέπτου συναρμολόγησης καθώς και η ταχεία αποσυναρμολόγηση. Η κατασκευή τοποθετήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο και στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας προκειμένου οι θεατές να έχουν την ευκαιρία να σκοράρουν! Χρησιμοποιήθηκαν συνδυαστικά διάφορα υλικά όπως PVC, μέταλλο, βυνιλικό αυτοκόλλητο, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι άκρως ελκυστικό, φιλικό και διασκεδαστικό για το χρήστη. Εδώ η διαφήμιση προάγει την άθληση με την υπογραφή της εταιρείας Bellos.

XPLORE

Η υπέρκομψη κατασκευή explore ticket booth αποτελεί ένα πρωτοποριακό εκδοτήριο εισιτηρίων για το μαγικό κόσμο του explore στις εγκαταστάσεις του Golden Hall. Το έργο σχεδιάστηκε και παρουσιάστηκε σε 3D virtual μορφή και αφού εγκρίθηκε, υλοποιήθηκε κατόπιν ενδελεχούς τεχνικής μελέτης καλύπτοντας τα υψηλά standards του εμπορικού κέντρου. Η κατασκευή τοποθετήθηκε στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου Golden Hall προκειμένου οι επισκέπτες να μπορούν να προμηθευτούν τα πολυπόθητα εισιτήρια. Το άψογο παραλληλόγραμμο σχήμα του σκελετού με τις στρογγυλεμένες άκρες αποτελεί την επιτομή της σύγχρονης κομψότητας! Χρησιμοποιήθηκαν συνδυαστικά διάφορα υλικά όπως κόντρα πλακέ ξυλεία, μέταλλο και plexiglass φωτεινά στοιχεία συνθέτοντας ένα εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα με την υπογραφή της εταιρείας Bellos.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας πολύ σύντομα.