ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ
ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ
ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπως είναι μια εμπορική έκθεση, η εντυπωσιακή σήμανση του εκθεσιακού περιπτέρου σας είναι επιτακτική ανάγκη. Ειδικά όταν ο χώρος είναι γεμάτος από εκθέτες με αντικείμενο παρόμοιο με το δικό σας, επιβάλλεται να ξεχωρίσετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Απευθυνθείτε στην εξειδικευμένη ομάδα μας για να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε το δικό σας εκθεσιακό περίπτερο που θα προσελκύσει περισσότερους και ποιοτικότερους επισκέπτες.

ΑΠΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΜΑΚΕΤΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Στην Bellos σχεδιάζουμε και αναβαθμίζουμε ένα απλό εκθεσιακό περίπτερο σε έναν καλαίσθητο χώρο επικοινωνίας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, μας επιτρέπει να δημιουργούμε καινοτόμες λύσεις ακολουθώντας κάθε στάδιο της παραγωγής: από τον σχεδιασμό και τη 3D παρουσίαση, μέχρι την ψηφιακή εκτύπωση, την κατασκευή, τον φωτισμό και την τοποθέτηση στο χώρο.

Φροντίζουμε οι κατασκευές μας να είναι πάντα ασφαλείς και υψηλής ποιότητας, γιατί γνωρίζουμε ότι, τη δεδομένη χρονική στιγμή, αποτελούν τον καθρέπτη της επιχείρησής σας. Μια εμπορική έκθεση ή ένα event είναι ο κατάλληλος χώρος για να έρθετε σε επαφή με το κοινό που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Γι’ αυτό και κάθε εικόνα που βγάζετε προς τα έξω οφείλει να εκφράζει την ποιότητα και τη μοναδικότητα του brand σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ξεχωρίστε με Δημιουργική Εταιρική Σήμανση σε Περίπτερα Εκθέσεων και Events.

Έχει αποδειχθεί ότι οι φωτεινές επιγραφές, τα περίτεχνα γραφικά και οι οθόνες γίνονται ολοένα και μεγαλύτερος πόλος έλξης για υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες. Με αυτά στο μυαλό, σας προτείνουμε έξυπνες λύσεις σήμανσης, για τις οποίες δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία. Οι προτάσεις μας είναι οικονομικές, εύκολες στη συναρμολόγηση και την αποσυναρμολόγηση και επαναχρησιμοποιήσιμες για μελλοντικά events.

Φιλοσοφία μας είναι ότι για να ξεχωρίσει ένα εκθεσιακό περίπτερο από τον ανταγωνισμό, δεν χρειάζεται να είναι φλύαρο και κουραστικό στο μάτι, αλλά έξυπνο και καλαίσθητο. Πολλές φορές, αρκεί ένα ορατό λογότυπο ή ένα καλό branding για να κάνει τους επισκέπτες και τους πελάτες σας να σας βρίσκουν. Και ένα οικείο και λειτουργικό περίπτερο θα τους κάνει να θέλουν να μείνουν περισσότερο.

Η υψηλή ποιότητα της Bellos, καθώς και η λεπτομέρεια στη σχεδίαση, την υλοποίηση και την τοποθέτηση, αποτελούν εγγύηση για την αποτελεσματική προώθηση της επιχείρησής σας, ακόμα και στους πιο πολυσύχναστους χώρους.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας πολύ σύντομα.    This site is protected by reCAPTCHA and the
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.