ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ PLEXIGLASS
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ PLEXIGLASS

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ PLEXIGLASS

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ
ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ PLEXIGLASS

Σε μια εποχή όπου το να μένουμε ασφαλείς είναι πιο αναγκαίο από ποτέ, η εταιρεία Bellos καινοτομεί με προστατευτικά διαχωριστικά plexiglass ανώτερης ποιότητας. Τα προστατευτικά plexiglass εγκαθίστανται γρήγορα, στηρίζονται σε κάθε επιφάνεια και καθαρίζονται εύκολα. Διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας και αποτελούν μια έξτρα ασπίδα προστασίας για εργαζόμενους και πελάτες.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Οι plexiglass κατασκευές έχουν μεγάλη αντοχή στον χρόνο. Ως υλικό, είναι πιο ελαφρύ και πιο καθαρό από το συνηθισμένο γυαλί.  Με μια ευρεία ποικιλία σχημάτων, διαστάσεων και χρωμάτων, αποτελεί στις μέρες μας αναγκαίο εργαλείο  για την προστασία εργαζομένων και πελατών, από οποιασδήποτε μορφής ιού, όπως τον κορωνοϊό Covid-19. Ενισχύει την αποφυγή της μετάδοσης του ιού και εμποδίζει την ανταλλαγή μικροβίων και σταγονιδίων που διασκορπίζονται στον αέρα μέσω φτερνίσματος ή βήχα.

Σήμερα, το συναντάμε καθημερινά σε διάφορες εφαρμογές που εξυπηρετούν τις αυξημένες ανάγκες για προστασία σε μεγάλες επιχειρήσεις έως μικρά γραφεία και καταστήματα λιανικής για διαχωριστικά όπως:

Στην Bellos, μπορούμε να εκτυπώσουμε απευθείας το λογότυπό σας στα διαχωριστικά plexiglass, μέσω του επίπεδου εκτυπωτή UV 4χρωμίας υψηλής ανάλυσης που διαθέτουμε. Μπορούμε επίσης να τα επενδύσουμε με γραμμικά σχέδια, λεκτικά μηνύματα ή διακοσμητικά αυτοκόλλητα αμμοβολής, η οποία επιτρέπει τη διέλευση του φωτός.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΕΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ (COVID-19)

Τα προστατευτικά διαχωριστικά εσωτερικών χώρων από plexiglass είναι απαραίτητα εκεί όπου οι κοινωνικές αποστάσεις είναι δύσκολο να διατηρηθούν.  Ιδιαίτερα σε κλειστούς χώρους, όπου οι εργαζόμενοι έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο καθημερινά, τα διαχωριστικά από θερμοπλαστικό πάνελ κάνουν τη διαφορά. Όπως, σε νοσοκομεία, φαρμακεία, δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες, ξενοδοχεία, είδη ψιλικών και σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, ρεσεψιόν και γραφεία κάθε είδους.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚO PLEXIGLASS ΠAΓΚΟΥ

Διατίθεται σε μια μεγάλη ποικιλία διαστάσεων, ώστε να προσαρμόζεται εύκολα και γρήγορα στους πάγκους και της δικής σας επιχείρησης, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚO PLEXIGLASS ΤΑΜΕΙΟΥ

Τοποθετείται σε οποιαδήποτε διάταξη ταμείων, ως φυσική τους προέκταση, και προσφέρεται σε μια ευρεία ποικιλία σχημάτων, διαστάσεων και χρωμάτων.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚO PLEXIGLASS ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Εναρμονίζεται άψογα με την αισθητική και το ύφος οποιουδήποτε εργασιακού χώρου, ενώ παράλληλα προστατεύει τους εργαζόμενους.

ΕΙΔΙΚEΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥEΣ PLEXIGLASS

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση ειδικών προστατευτικών plexiglass μεγάλης κλίμακας σε reception εμπορικών κέντρων, αίθουσες συνεδριάσεων, bar, beach bar, χώρους υποδοχής ξενοδοχείων και παραλίες με ξαπλώστρες.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας πολύ σύντομα.    This site is protected by reCAPTCHA and the
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.