ΚΟΠΗ/ΧΑΡΑΞΗ CNC ROUTER
ΚΟΠΗ/ΧΑΡΑΞΗ LASER

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΠΗΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΚΟΠΗΣ

Στην Bellos παρακολουθούμε τις διεθνείς τάσεις της αγοράς και επενδύουμε σε καινοτόμες τεχνολογίες και πρωτοποριακά εργαλεία. Προσφέρουμε υπηρεσίες κοπής και χάραξης υψηλής ακρίβειας και ανώτερης ποιότητας, οι οποίες εφαρμόζονται σε μια ποικιλία υλικών. Η ομάδα μας είναι σε θέση να κατασκευάσει τα σχέδια που φέρνουν οι πελάτες ή να αναλάβει το σχεδιασμό και την παραγωγή των έργων από το μηδέν.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Δημιουργήστε μαζί μας οποιοδήποτε σχήμα έχετε φανταστεί. Ακόμα και τα πιο απαιτητικά έργα, όπως εμπορικά περίπτερα, διαφημιστικά stands, 3D γράμματα ή φωτεινές επιγραφές, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα από την ομάδα της Bellos, με ανεπανάληπτη ακρίβεια και μέγιστη απόδοση υλικών.

  • ΚΟΠΗ ΧΑΡΑΞΗ PLEXIGLASS
  • ΚΟΠΗ ΧΑΡΑΞΗ ΞΥΛΟΥ
  • ΚΟΠΗ ΧΑΡΑΞΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ
  • ΚΟΠΗ ΧΑΡΑΞΗ FOAM
  • ΚΟΠΗ ΧΑΡΑΞΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ-ΜΕΤΑΛΛΩΝ
  • ΚΟΠΗ ΧΑΡΑΞΗ ETALBOND

ΚΟΠΗ/ΧΑΡΑΞΗ CNC ROUTER

Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός CNC που διαθέτουμε, επιτρέπει την κοπή, διάτρηση και χάραξη εξαρτημάτων από ξύλο, πλαστικό, foam, αλουμίνιο, etalbond, plexiglass  και άλλων υλικών κατόπιν απαίτησης. Τα υλικά μπορούν να κοπούν με επίπεδη ή τρισδιάστατη επεξεργασία, με μέγιστη διάσταση 3000mm x 2000mm x 100mm (Υ).

Η έμπειρη και ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα τεχνικών της Bellos εγγυάται τη σωστή κοπή των υλικών, με ακρίβεια χιλιοστού. Παράλληλα, το σχεδιαστικό μας τμήμα συμβάλλει στη σχεδίαση ή την τροποποίηση του έργου εύκολα και γρήγορα. Αξιοποιεί κάθε υλικό στο μέγιστο βαθμό και μειώνει τα κόστη, ελαχιστοποιώντας τη φύρα.

Σημαντικό πλεονέκτημα του CNC router είναι ότι κάθε έργο που προγραμματίζεται και υλοποιείται, αποθηκεύεται για μελλοντική χρήση, ώστε να κοπεί ξανά όποτε χρειαστεί με την ίδια ακρίβεια.

ΚΟΠΗ/ΧΑΡΑΞΗ LASER

Η κοπή και χάραξη με λέιζερ προσφέρει άπειρες δυνατότητες στην ομάδα σχεδιασμού και παραγωγής της Bellos. Εναρμονίζεται με ταχύτητα και ευελιξία στις απαιτήσεις κάθε σχεδίου, καθώς η ακτίνα λέιζερ ακολουθεί επακριβώς τα διανυσματικά γραφικά και τις γραμμές, επιτρέποντας ακριβέστατα αποτελέσματα. Κάθε σχέδιο μπορεί να κοπεί άψογα από φύλλο, σωλήνα ή ακόμα και από τετράγωνη ή πολύγωνη επιφάνεια.

Ο μηχανολογικός μας εξοπλισμός και η έμπειρη ομάδα μας δημιουργούν πρωτότυπα σχέδια, με δυνατότητα χάραξης έως και 1200 DPI σε ολόκληρο τον πάγκο λέιζερ, διάστασης 160cm X 100cm. Το μηχάνημα laser μπορεί να κόψει ή να χαράξει πολλά είδη υλικών, ενώ συμβάλλει και στην ταχύτερη κατασκευή και παράδοση κάθε επαγγελματικής σήμανσης υψηλής ποιότητας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας πολύ σύντομα.


This site is protected by reCAPTCHA and the
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.