Skip to main content
ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ
ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ
ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ

Προωθήστε τις αξίες της εταιρείας σας με ψηφιακές εκτυπώσεις σε αυτοκόλλητες ταπετσαρίες τοίχου ή φωτοταπετσαρίες και μεταμορφώστε έναν απλό τοίχο σε έναν μοναδικό καμβά  που εμπνέει εργαζόμενους και πελάτες.

Οι αυτοκόλλητες ταπετσαρίες τοίχου εντάσσονται στις τελευταίες τάσεις της διακόσμησης που επιτάσσουν την κάλυψη επιφανειών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων  με ψηφιακές φωτογραφίες. Καλύπτουν τις ανάγκες κάθε σύγχρονου διακοσμητή, designer, διαφημιστή και επαγγελματία που θέλει να δημιουργήσει έναν χώρο με προσωπικότητα.

Βασικό προτέρημα που έχουν οι αυτοκόλλητες ταπετσαρίες τοίχου είναι ότι εφαρμόζονται γρήγορα, ακόμα και σε δύσκολα σημεία, όπως σε τοίχους που κάνουν γωνίες, αλλά και σε πόρτες. Στην Bellos επιλέγουμε φωτοταπετσαρίες βινυλίου γιατί είναι εύκολες στην εγκατάσταση και ταιριάζουν ακόμα και σε καμπύλες επιφάνειες.

Καθαρίζουν πολύ εύκολα με απλά καθαριστικά, χωρίς να αλλοιώνεται το χρώμα τους, αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου και δεν σκίζονται. Καλύπτονται με διάφανη επίστρωση σατινέ, για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή και διατίθενται σε γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι βραδύκαυστα και τηρούν 100% τους κανονισμούς των κτιρίων και των εσωτερικών χώρων (ΕΝ 13501-1 2007). Και για μεγαλύτερη ευκολία, προσφέρουμε την υπηρεσία τοποθέτησης ταπετσαρίας από δικό μας εξειδικευμένο συνεργείο.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Αυτοκόλλητες ταπετσαρίες που εμπνέουν εργαζόμενους και πελάτες.

Οι αυτοκόλλητες ταπετσαρίες βινυλίου χρησιμοποιούνται κυρίως ως διακοσμητικά σε μη πορώδεις επιφάνειες. Όπως, σε τοίχους, γυψοσανίδες, ντουλάπια κουζίνας, ντουλάπες, έπιπλα, σκάλες ή όπου αλλού υπάρχει δυνατότητα εικαστικής παρέμβασης. Εκτυπώνονται σε υψηλή ανάλυση με οικολογικά μελάνια, στη διάσταση που επιθυμείτε και παραμένουν «ζωντανές» τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Οι φωτοταπετσαρίες αποτελούν ιδανική πρόταση διακόσμησης για ρεσεψιόν, γραφεία, εσωτερικά καταστημάτων, meeting rooms, εστιατόρια και bar.

Δημιουργήστε ένα ξεχωριστό επαγγελματικό περιβάλλον ντύνοντας τον τοίχο της επιχείρησής σας με πολύχρωμα γραφικά, εμπνευσμένα γνωμικά, φωτογραφίες, μοτίβα, χάρτες, τοιχογραφίες. Στην Bellos φροντίζουμε για κάθε βήμα του έργου, από τα γραφικά και τις φωτογραφίες, μέχρι τις ψηφιακές εκτυπώσεις και την εγκατάσταση στους τοίχους.

Όποια και αν είναι η διάσταση του τοίχου ή της επιφάνειας που θέλετε να αναδείξετε, εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα της φωτοταπετσαρίας και δημιουργήστε μια εταιρική εικαστική ταυτότητα με ιδιαίτερη αισθητική.

ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΩΝ

  • Αυτοκόλλητη ταπετσαρία με πλαστικοποίηση ματ/γυαλιστερή
  • Χάρτινη ταπετσαρία
  • Αυτοκόλλητη ταπετσαρία με μαγνητική ιδιότητα
  • Αυτοκόλλητη ταπετσαρία με ανάγλυφη υφή
  • Αυτοκόλλητο ύφασμα ταπετσαρίας
  • Αυτοκόλλητη ταπετσαρία με διάφανο πίνακα για υγρή κιμωλία ή μαρκαδόρο
  • Αυτοκόλλητος μαυροπίνακας για υγρή ή κλασσική κιμωλία

ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας πολύ σύντομα.